Mobilitet med Master portal

  • Mobilitet

   Med stöd för surfplattor och mobila enheter

  • Sök efter dokument

   Sök dokumentation som publicerats för anläggningen

  • Titta på dokument

   Med en inbyggd förhandsvisning ser man vilket dokument som är korrekt

  Mobilitet med hög säkerhet

  Bli mobil genom att dela ut information på webbapplikationen Master portal – sök dokumentation och tekniska data var ni än är.

  Varje användare har ett eget konto med lösenord. Originaldokumentation kommer aldrig att kunna hämtas ner – för att dokument ska synas i Master portal publicerar man dem.

  För alla i organisationen

  Master portal är framtagen för att stötta verksamheter som är beroende av vad den tekniska avdelningen producerar under projekt eller drift. Driftavdelningen kan direkt ha tillgång till all dokumentation.

  Du kan utföra sökningar efter dokument via objekt som refererar till dokument. Applikationen utför sökningen i den valda katalogen. Om det finns sökträffar utanför den valda katalogen kommer applikationen att lägga till en klickbar länk för en sökning efter samtliga dokument.

  Visning av dokumenten och deras egenskaper

  I applikationen kan du välja att se en förhandsgranskning av ett enskilt dokument. Om det valda dokumentet består av flera sidor kan du enkelt navigera framåt och bakåt mellan sidorna.

  Du kan också välja att se dokumenten sida vid sida samt zooma om det är ritningar som visas. Det går att ställa in hur många dokument som ska visas samtidigt.

  Listvyn är en detaljerad dokumentvy som visar dokumenten i den aktuella katalogen. Den kan också visa träffarna från en sökning.

  I vyn för egenskaper kan du se information om det aktuella dokumentet, såsom dokumenttyp, vem som har godkänt det och när, objekt som är kopplade till dokumentet och mycket mer.

  Stort blir smått

  Oavsett om Master portal arbetar mot ert tekniska ritningsarkiv eller inte, är det snabbt och enkelt för alla användare att söka och titta på dokumentationen.

  • Stort och smått

   Med Master Portal distribuerar ni ritningar till de som använder dem

  • Anpassningsbart

   Använd standard eller justera efter egna behov

  • Slå samman dokument

   Slå ihop dokumenten och gör hanteringen enklare

  • Säkert och enkelt

   Inloggade användare kommer åt dokumenten